Studiebeurs-wedstrijden

Doe mee met een wedstrijd en maak kans op een studiebeurs voor zomercursus, bachelor of master!

NABA Summer Courses 2021

NABA lanceert een Scholarship Competition voor de Summer Courses 2021 gebaseerd op de opdracht “The space of the future” om jonge internationale talenten te motiveren die graag een intensieve studie-ervaring Milaan en Rome willen ondernemen.

Maak een project en win een studiebeurs

Er worden 20 halve scholarships (50% van het collegegeld) aangeboden voor één van de 2-weekse zomercursussen van NABA van juni-augustus 2021.

Opdracht van de wedstrijd

The space of the future” daagt deelnemers uit om deze vragen te beantwoorden: waar is een stad eigenlijk voor? Welke vormen en identiteiten kunnen aan toekomstige collectieve ruimtes worden gegeven?
Deadline voor deelname: uiterlijk op 19 februari 2021.

Wat is het?

Je moet een creatief project indienen dat aansluit bij het door jou gekozen vakgebied en wat representatief is voor jouw identiteit: een kleur, een object, een stuk stof, een geluid, een video, etc.

Wie kan meedoen?

NABA Summer Scholarship Competition 2021 is bedoeld voor iedereen met een passie voor Italiaanse cultuur, design, mode, interieur en architectuur, visueel en grafisch ontwerp of een ander gerelateerd vakgebied, die een nieuwsgierige geest heeft en een houding voor kritisch denken en onderzoek.
Lees meer over de NABA summer courses…

Vraag een brochure en/of deelnameformulier aan bij Italstudio:
bel 0345 52 01 52 of mail info@italstudio.nl

NABA wedstrijd Bachelor programs

NABA lanceert ook de “NABA’s Got Talent” wedstrijd voor kandidaten die een studiebeurs voor een 3-jarige bacheloropleiding willen winnen!
Er worden 18 studiebeurzen aangeboden t.w.v. 40% van het volledige standaard collegegeld voor het studiejaar 2021/22.
Deadline: 19 maart 2021.

NABA wedstrijd Master programs

NABA lanceert ook een wedstrijd voor kandidaten die een studiebeurs voor een master program willen winnen!
Er worden 25 studiebeurzen aangeboden t.w.v. 50% van het collegegeld van 2-jarige Masters of Arts en 1-jarige Academische Masters voor het studiejaar vanaf oktober 2021.
Deadline: 16 april 2021.

Meedoen?

Vraag de details voor deelname, een flyer en deelnameformulier bij Italstudio:
bel 0345 52 01 52 of mail info@italstudio.nl

Ga naar alle opleidingen van NABA…

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 45 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa