al 32 jaar de Italië specialist

Online les van privélerares

Ideale optie voor degenen die een online Italiaans willen leren!
Speciaal geschikt voor cursisten die Italiaans willen leren van een zeer ervaren Nederlandse lerares, Annelies.
Vele cursisten vinden het prettig – vooral beginners – om van een Nederlandstalige leraar Italiaans te leren, omdat deze heel goed de grammaticale problemen begrijpt bij het leren van Italiaans en die problemen daarom ook makkelijker kan uitleggen.

Online privéles

Het voordeel van online privéles is in veel opzichten duidelijk!
Het programma kun je samen met de lerares samenstellen en er hoeven geen uitgebreide intakegesprekken gevoerd te worden.
Door haar ervaring kan zij vaak snel inschatten waar behoefte aan is en past haar lessen dan hieraan aan.
Wil je veel grammatica behandelen, dan wordt er veel grammatica behandeld en doe je veel (mondelinge) oefeningen en wil je praten, dan wordt er veel gesproken, alles is op maat!

Locatie

Lerares Annelies woont in Levane in de Val d’Arno streek in Toscane.

Lerares Annelies

Lerares Annelies heeft na haar tolk/vertaal-opleiding Italiaans bij het ITV in Utrecht ruim 15 jaar met veel plezier lesgegeven in en om Maastricht. Daarnaast had zij ook een tijdje een thuisrestaurant. Kortom Italiaans, Italië en koken zijn al haar hele leven haar grote passie en zij prijst zich zeer gelukkig dat ze van haar hobby’s haar beroep heeft kunnen maken!

Voor de liefde is Annelies naar Milaan vertrokken en daar heeft zij geen spijt van! Zij kende Milaan al heel veel jaren. Na een half jaar Milaan wilde zij ook het rustige, landelijke Italië beleven en besloot een huis te huren in het landelijke Toscane. In de Valdarnostreek vond zij het droomhuis waar zij nu een deel van de tijd woont.

Cursussen en prijzen

Of je nu Italiaans wilt leren voor op vakantie of je wilt alle fijne kneepjes van de Italiaanse taal onder de knie wilt krijgen, Annelies kan je er zeker bij helpen.
Misschien vind je de eerste keer Skype-les een beetje “eng”, “vreemd” of “onpersoonlijk”, zij garandeert je dat het werkt en dat je er heel snel aan gewend bent.
De eerste Skypeles (intake/proefles) is geheel vrijblijvend en gratis!

Online lessen worden via Skype aangeboden. De eerste proefles is gratis!
Er zijn lespakketten vanaf 10 online individuele lessen
Je kunt zelf de inhoud, intensiteit en duur van de cursus bepalen. Ideaal als je specifieke aspecten van de taal wilt leren bijv. conversatie, grammatica
Ook duo-privélessen zijn mogelijk, mits beide cursisten hetzelfde niveau hebben. Prijs op aanvraag.
Studieduur cursusprijs
10 privélessen à 60 min. 250
20 privélessen à 60 min. 500
Startdata 2022

Startdata: elke week
Rond feestdagen lestijden in overleg.

N.B.

Bij Italstudio betaal je uitsluitend de originele prijzen en geen extra administratiekosten! Ons advies is gratis!
Het lesmateriaal is bij de prijs inbegrepen.

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 45 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa