Al 32 jaar Italië-specialist in taalvakanties en studies in Italië

Italstudio is de enige Italië-specialist in taal-, cultuur- en studieprogramma’s.
Ons aanbod bestaat uit Italiaanse taal- en cultuurcursussen en op-maat-gemaakte trainingen in ruim 45 bestemmingen in heel Italië.
Wij delen graag onze passie voor de Italiaanse taal en daarnaast doen wij ons best om jou met onze jarenlange ervaring een onvergetelijke taalreis te bezorgen! Wij staan voor je klaar zowel voor, tijdens als na je verblijf.

Onze taalreizen

We hebben uitsluitend kwalitatief uitstekende taalscholen geselecteerd en we kennen alle locaties persoonlijk, want elk jaar bezoeken we vele scholen om op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen. Vanwege onze nauwe relatie met de medewerkers en vele leraren, kunnen we veel meer voor onze cursisten betekenen. Bovendien doen de scholen extra hun best om het onze cursisten naar de zin te maken.

Onze studieprogramma’s

Naast taalcursussen in Italië kun je bij ons ook terecht voor een studie aan een Italiaanse Universiteit of Academie voor mode/kunst/design (Milaan en Rome). Deze studies zijn internationaal georiënteerd en worden in het Engels aangeboden.
Lees artikel over Italstudio in “Il Giornale” over studeren in Italië …

Maak kennis met ons

Ingrid

Ingrid Veringa heeft Italstudio taalreizen in 1990 opgericht. Na een universitaire studie Italiaanse taal en letterkunde in Leiden en vele jaren werkervaring bij het Italiaans Cultureel Instituut te Amsterdam ontstond het idee om een adviesbureau op te richten voor taalreizen naar Italië.

Janine

Janine Morshuis heeft jarenlange ervaring in de reisbranche en haar kennis van de Italiaanse taal en cultuur is enorm gegroeid. Ook zij heeft vele scholen persoonlijk bezocht en kan nieuwe cursisten goed van dienst zijn bij het beantwoorden van hun vragen en het bepalen van hun keuze.

Barbara Hondong-Atzei heeft een Bachelor in het vertalersvak en is beëdigd vertaler Italiaans. Ze heeft een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder. Dankzij haar Italiaanse afkomst, komt ze al haar hele leven in Italië waar haar hele familie woont en is ze dus goed bekend met beide culturen en heeft al diverse scholen bezocht.

Onze service

  • ruim en veelzijdig aanbod in heel Italië
  • deskundig en eerlijk advies
  • persoonlijke service door onze kleinschaligheid
  • géén bemiddelings of administratiekosten
  • transparante, lage prijzen en speciale Italstudio kortingen
  • pas aanbetalen nadat je de cursusbevestiging ontvangen hebt
Ingrid Veringa &  Janine Morshuis
Ingrid Veringa & Janine Morshuis

Wij staan voor je klaar

Vind je het moeilijk om een keuze te maken, vraag gerust een vrijblijvend advies, wij helpen je graag om alles op een rijtje te zetten.
Bel of mail ons als je nog specifieke vragen hebt, ook kun je een afspraak maken om langs te komen.
Tel. 0345 52 01 52 – info@italstudio.nl

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 45 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa