Camogli
al 34 jaar de Italië specialist

Taalcursussen Italiaans

Het maakt niet uit of je nu werkt, studeert of gewoon Italiëliefhebber bent, met onze communicatie-gerichte taalcursussen boek je een snelle voortgang met spreken, luisteren, lezen en schrijven. Je kunt het hele jaar door elke week starten met een taalcursus Italiaans: vanaf 1 week tot een heel jaar. De taalscholen zijn internationaal en bieden taalcursussen op alle niveaus: van beginner tot vergevorderd. Er zijn cursussen voor alle leeftijden en de scholen organiseren ook een vrijetijdsprogramma.

Algemene taalcursussen

Aan alle taalscholen kun standaard- en intensieve cursussen volgen. De lessen zijn van maandag t/m vrijdag. Naast de lessen heb je nog voldoende tijd over voor ontspanning, vakantie of werk. Er zijn cursussen vanaf 1 week en je kiest zelf hoe lang je wilt gaan.

Individuele cursussen

Individuele lessen zijn overal mogelijk en ook kun je je volledig onderdompelen in de Italiaanse taal en cultuur bij een leraar in huis. Het voordeel van individuele les is dat je elke week kunt starten en zelf de inhoud, intensiteit en aantal lessen kunt bepalen. Ideaal als je specifieke aspecten van de taal wilt leren of in korte tijd veel wilt leren.

Ben je alleengaand?

Geen probleem, want 80% van de cursisten gaat alleen. Op een studiereis maak je gemakkelijk contact met medecursisten en kun je meedoen met de gezamenlijke vrijetijdsactiviteiten.

Cursussen voor specifieke doelgroepen

Er zijn ook programma’s voor specifieke doelgroepen , zoals tieners en jongeren, 50-plussers, families en verder trainingen voor professionals of leraren Italiaans.

Taalcursussen + thema-opties

Je Italiaanse ervaring wordt nog completer als je een taalcursus combineert met aanvullende cursussen of activiteiten, bijv. extra conversatie, koken/wijn, kunstgeschiedenis, cultuur, excursies, literatuur, creatieve cursussen, muziek, mode, film, sporten, wandelen, duiken, wellness, stage.
Via onze uitgebreide zoekfunctie met filters kun je gemakkelijk een cursus en bestemming van je keuze vinden.

Groepstaalreizen

Voor groepen kunnen we een speciaal programma op maat aanbieden, bijv. voor leraren die met een groep cursisten een studiereis willen maken, maar ook voor scholen, verenigingen en bedrijven. Neem contact met ons op.

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa