al 34 jaar de Italië specialist

Italstudio hanteert lage prijzen voor een cursus Italiaans!

Waarom? Omdat we vinden dat Italiaans leren in Italië betaalbaar moet zijn voor iedereen, jong en oud!

Wat zijn de prijzen voor een cursus Italiaans?

Een goede cursus hoeft niet duur te zijn, een hoge prijs staat niet altijd voor kwaliteit. Een bekwame, enthousiaste docent, goed lesmateriaal, een kleine klas en een prettige lesomgeving zijn het allerbelangrijkste. Als je niet al te veel eisen stelt aan de accommodatie, kun je al voor weinig geld enkele maanden in Italië verblijven om Italiaanse les te volgen. Verder kun je ook een duurdere accommodatie met meer comfort reserveren. Je verblijf kun je via ons reserveren, maar je kunt ook zelf je huisvesting regelen!

Hier vind je alle informatie

  • Wil je weten waar alle bestemmingen in Italië liggen, zoek op bestemmingen. Hier kun je ook op cursus zoeken!
  • Algemene informatie over ons complete cursusaanbod vind je bij cursusaanbod.
  • Alle cursussen en scholen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Wil je meer weten over hoe het eraan toe gaat als je een taalcursus volgt, ga naar algemene informatie.

Geen boekingskosten!

Wij houden de prijzen laag omdat wij de cursusprijzen niet verhogen met extra administratiekosten e.d.! Onze bemiddeling wordt door de taalscholen in Italië bekostigd en niet door de cursisten! Ter illustratie hiervan vermelden wij alle prijzen in euro’s van zowel de Italiaanse cursussen als van de accommodatie.
Sommige scholen berekenen inschrijfgeld en in die gevallen staan de bedragen onder de tabellen met de cursusprijzen. Diezelfde prijzen berekenen de scholen namelijk aan iedereen die zich inschrijft voor een cursus, al dan niet met accommodatie. In een aantal gevallen zijn de prijzen van Italstudio zelfs lager dan de officiële prijzen van de scholen, omdat wij korting voor onze cursisten bedongen hebben.

Alle prijzen staan per school vermeld

Bij elke afzonderlijke school vind je de cursussen met de prijzen, data enz.
Neem gerust contact op als je vragen hebt of persoonlijk advies wilt!
Als je meer wilt weten over wat Italstudio voor jou kan doen, ga naar Italstudio.
Geef ons een belletje op 06-53 47 48 63, mail ons of kom eens langs op een beurs of op ons kantoor.

Bij de cursussom is inbegrepen:

  • Inschalingtest
  • Cursuslessen
  • Lesmateriaal (tenzij anders vermeld)
  • Certificaat van deelname en studentenpas die vaak korting op verschillende plaatselijke faciliteiten geeft (varieert per school)

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa