Taalcursus italiaans leren in Venetië
al 34 jaar de Italië specialist

Corso Arte – Venetië

Ontdek de werken van beroemde Venetiaanse kunstenaars als Bellini, Carpaccio, Tintoretto, Veronese, Tiziano, Tiepolo en Canaletto en de architectuur van Palladio tot Carlo Scarpa.
Dit is een kunstcursus met excursies en zonder taallessen!

Heb je interesse in de Venetiaanse kunst, geschiedenis, cultuur en tradities en heb je minimaal een halfgevorderd niveau (B1)? Kijk dan eens naar deze programma’s 1 of 2 weken!

Cursusdata 2022

  • 12-16 sept: Architettura moderna a Venezia (pdf programma)
  • 19-23 sept: Bellini, un artista dolce e malinconico (pdf programma)
  • 3-7 okt: Venezia città d’acqua (pdf programma)
  • 10-14 okt: Venezia: dettagli architettonici (pdf programma)
  • 31 okt – 4 nov: Le comunità di stranieri a Venezia: storia, arte, cultura
  • 7-11 nov: Due pittori a confronto: Tintoretto e Veronese
  • 21-25 nov: Le dimore antiche delle famiglie veneziane
  • 28 nov – 2 dec: Le scuole grandi di Venezia

Hoeveel lessen: 15 lessen per week en alle entreekaarten zijn inbegrepen!
Wanneer: meestal in de ochtend van 9.30-12.30 uur  (lestijden kunnen variëren)

excursie Corso Arte

Cursusprijs

1 week: € 290
2 weken: € 450

Lees verder bij de “cursussen” van de school in Venetië.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa