Wijnweek in Perugia

Ideaal voor wijnliefhebbers!

De school in Perugia organiseert vanaf 6 mei en 9 september 2024 een wijnweek special in Umbrië. 
In de ochtend volg je Italiaanse lessen en in de middag ga je met docent Luca op ontdekkingsreis! Onder zijn enthousiaste leiding bezoek je talrijke wijnkelders en wijngaarden met proeverijen, evenals vele pittoreske stadjes en middeleeuwse “borghi” in Umbrië. En het is niet alleen de wijn waar het om draait, maar je proeft ook de regionale delicatessen en gerechten.
De wijnweek is een feestje voor je smaakpapillen en een ontdekkingstocht door de cultuur en gastronomie van Umbrië. De afgelopen edities van de wijnweek specials zijn een doorslaand succes geweest!

Programma wijnweek

Het gezellige van dit programma is bovendien dat je met een kleine groep deelnemers met een gedeelde passie voor Italië, wijn en spijs in een privébusje op stap gaat. Leraar Luca begeleidt alle activiteiten en zijn passie voor wijn en lekker eten deelt hij graag en dat werkt heel aanstekelijk.
In het programma zijn bovendien maaltijden en “aangeklede” wijnproeverijen inbegrepen! Kortom ook voor eten en gezelschap is gezorgd.

Meer details weten?

Prijzen en programma vind je onder de cursussen van de school in Perugia.

Download voorbeeld Pdf Programma Wijnweek 14 van mei 2023

Lees de BLOG van Annerike op Ciaotutti over de wijnweek: artikel van Annerike

Bekijk foto’s van wijnweek

Video-impressie wijnweek


Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa