Taalcursus italiaans leren in Venetië
al 34 jaar de Italië specialist

Italiano in cucina – Venetië

Wil je Italiaans leren of je Italiaans verbeteren door middel van kooklessen en heb je interesse in de oude en moderne Venetiaanse cultuur, verborgen in de meest geheime recepten, dan is deze cursus voor jou!

Onder leiding van Anna en Andrea, de Venetiaanse chef-koks van het school-team, leer je in het Italiaans over de Venetiaanse keuken, cultuur en tradities!

Cursusdata najaar 2022

  • 5-9 september
    “Storia di Venezia nella vita quotidiana e in cucina. Dalla nascita della Biennale al Festival del Cinema”
    Lees pdf programma 5-9 september
  • 17-21 oktober
    “Le isole della Laguna”: Geschiedenis van de Venetiaanse eilanden tussen verleden en heden.
    Lees pdf programma 17-21 oktober

Wanneer: van ca. 10-14 uur in Venetië (lestijden kunnen variëren)
Advies: minimaal niveau A2 (afgerond)

De chef-koks

chef anna andrea

ANDREA
Professionele chef-kok “Captain” Andrea, nadat hij de Venetiaanse keuken in vele restaurants tussen Griekenland en Londen heeft gebracht, begon hij samen te werken met Istituto Venezia om een traditionele manier van koken te onderwijzen die in elk ingrediënt een stukje van het dagelijks leven bevat.

ANNA
Als lid van het schoolteam combineert zij haar ervaring als leraar Italiaanse taal en de geschiedenis van Venetië met haar passie voor koken.

Cursusprijs voor 1 week: € 290

Lees meer details bij de “cursussen” van de school in Venetië.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa