UPDATES

Voor alle taalscholen in Italië kan je een taalvakantie boeken of het nu om 1 week of een paar maanden gaat. Heb je vragen of wil je advies, wij staan altijd tot je beschikking, neem contact met ons op.

Annulering & omboeken

In principe gelden de normale annuleringsvoorwaarden als je een taalcursus annuleert terwijl de taalschool gewoon geopend is. Maar als je de taalvakantie annuleert vanwege reisbeperkingen of een negatief reisadvies, kun je de cursus wel kosteloos omboeken naar een later moment of ontvang je een niet-restitueerbaar voucher ter waarde van het betaalde bedrag dat 12 maanden geldig blijft.
Kortom ook al zou de taalcursus gedurende bijv. een pandemie niet doorgaan, dan ben je je geld niet kwijt! Want je houdt het tegoed en mag de taalvakantie naar een latere datum verschuiven.
En mocht de school gesloten zijn, dan kun je de taalcursus verschuiven of een voucher krijgen (of online lessen volgen). Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen hebt.

Actuele reisadviezen

Actuele informatie rondom coronamaatregelen in en reisadviezen voor Italië, vind je op coronavirus – actuele informatie van Ciaotutti. Hier vind je ook belangrijke links!
Blijf op de hoogte van het nieuws via reisapp of online reisadvies van het Ned. Ministerie van Buitenlandse Zaken en ANWB Reiswijzer.
Belgen kunnen het reisadvies voor Italië op deze link checken!

Heb je vragen of wil je overleggen, bel of mail ons, zie contact !

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa