Le Marche
al 33 jaar de Italië specialist

Reis met Ugo in de Marken

“Viaggio in Italiano” studiereis in Le Marche

Tijdens de “Viaggio in Italiano” studiereis in Le Marche neemt leraar Ugo je mee naar Le Marche, een regio die een rustige schoonheid verbergt en waar je geen massatoerisme treft.
Het thema van deze studiereis is “leer Italiaans en laat je verbazen”! Zo leer je op verrassende wijze zowel de geschiedenis als de keuken, levensstijl en artistieke werken van Le Marche.
Ugo heeft alles voor je georganiseerd: de begeleiding en lessen, de logies, maaltijden en het vervoer tussen de locaties in de Marken.

Fabriano

Cursusdata 2023

  • 19-25 juni 2023
  • 4-10 september 2023
Monte Conero – Sirolo

Brochure 

Bekijk pdf van de brochure: Viaggio nelle Marche 2023

Er zijn veel belangstellenden, dus geef je snel op!
Voor meer info en inschrijving: info@italstudio.nl

Vereist niveau: minimaal B1 (halfgevorderd of hoger)
Lees details programma bij ‘cursussen & prijzen’…

Jesi

Webinar op 16 december om 19 uur over “L’amica geniale”

Het eerstvolgende webinar is op vrijdag 16 december om 19 uur gaat over het boek “L’amica geniale”: Het Italië en het Italiaans van Elena Ferrante.
Ugo is een gepassioneerde spreker, die elk onderwerp boeiend weet te vertellen in heel duidelijk en begrijpelijk Italiaans! Ditmaal spreekt hij over “L’amica geniale” en probeert hij samen met de deelnemers er achter te komen waarom het boek zo’n groot succes is geworden: niet alleen de plot, de personages of de taal die zij gebruikt, maar ook het soort Italië dat zij heeft gekozen om te vertellen. 

Lees meer hierover of mail ons.

Geef je op per email: info@italstudio.nl


Pensierini Magazine

Wil je teksten lezen in gemakkelijk Italiaans?
In het Pensierini magazine van Ugo kun je de beste verhalen lezen die zijn cursisten geschreven hebben voor het blog, vergezeld van illustraties en wetenswaardigheden over de Italiaanse taal, cultuur en maatschappij. Het magazine is zo opgemaakt en geïllustreerd, dat het aangenaam leest en zo de studie van de Italiaanse taal vergemakkelijkt.
Geef je op en ontvang 4 nummers per jaar voor € 40.
Zie voor een impressie: Pensierini Magazine #10


Lees verder bij Studio Pensierini…..


Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa