Le Marche
al 34 jaar de Italië specialist

Ugo komt naar Nederland

Op 25 april 2024 geeft Ugo Coppari in samenwerking met Italstudio, een presentatie bij het Italiaans Cultureel Instituut in Amsterdam.
Ugo Coppari, schrijver, leraar Italiaans voor buitenlanders en directeur van de Italiaanse taalschool Studio Pensierini, zal zijn taalreizen in de Marken presenteren: studiereizen voor cursisten die Italiaans willen leren door te reizen en te schrijven in Italië.
Wilt u deze presentatie bijwonen? Neem dan contact met ons op. Dat kan op telefoonnummer: 06-53 47 48 63 of mail: info@italstudio.nl

“Viaggio in Italiano” studiereis in Le Marche

Tijdens de “Viaggio in Italiano” studiereis in Le Marche neemt leraar Ugo je mee naar Le Marche, een regio die een rustige schoonheid verbergt en waar je geen massatoerisme treft.
Het thema van deze studiereis is “leer Italiaans en laat je verbazen”! Zo leer je op verrassende wijze zowel de geschiedenis als de keuken, levensstijl en artistieke werken van Le Marche.
Ugo heeft alles voor je georganiseerd: de begeleiding en lessen, de logies, maaltijden en het vervoer tussen de locaties in de Marken.

Fabriano

Cursusdata 2024

  • 17-23 juni 2024
  • 2-8 september 2024
Monte Conero – Sirolo

Brochure 

Bekijk pdf van de brochure: Viaggi in italiano

Er zijn veel belangstellenden, dus geef je snel op!
Voor meer info en inschrijving: info@italstudio.nl

Vereist niveau: minimaal B1 (halfgevorderd of hoger)
Lees details programma bij ‘cursussen & prijzen’…

JesiDeel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa