al 34 jaar de Italië specialist

Zoek hier je special Italië reis!

Een overzicht van alle minigroepen en special Italië reis opties!

Zoek je een aantrekkelijke minigroep of korte special Italië reis of speciale cursus Italiaans?
We hebben een speciaal jaaroverzicht van 2023 gemaakt met alle specials, minigroepen, themaweken enz. en zoek per maand naar de mogelijkheden!
Onder het jaaroverzicht vind je nog meer andere taalcursussen Italiaans, die je het hele jaar kunt volgen.

Waarom Italië

Italië is de bakermat van de Europese cultuur, het land biedt enorm veel cultuur, kunsthistorie en geschiedenis. Bovendien heeft Italië een prachtige, afwisselende natuur met bergen & stranden, historische steden en glooiende heuvels, waar je altijd een mooi plekje vindt om je taalvakantie door te brengen.
En tenslotte een niet onbelangrijke reden: je hebt een passie voor Italië en wellicht ook voor de Italiaanse keuken en wijnen, die per regio zo verschillend zijn.

Informatie en advies

Stel gerust je vragen, wij helpen je graag en nemen de tijd voor je. Bedenk voor je contact opneemt wat je doel is en wat je zelf belangrijk vindt voor een taalvakantie.
Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies!

Tel. 06 53 47 48 63 – info@italstudio.nl

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa