Zowel de school als het verblijf waren fantastisch! Ik heb ontzettend genoten van de omgeving in Lucca. Zowel binnen als buiten de muur. Ik ben naar allerlei gebouwen geweest. Ik heb dus lekker cultuur gesnoven in Lucca😂.
Over cultuur gesproken, tijdens de taalcursus leer je naast vocabolario ook enkele aspecten van de Italiaanse cultuur. Dankzij goed geregelde excursies van Centro Koinè, ontdekte ik ook interessante feitjes over de opera van Italië. Supervriendelijke onderwijzeres die met veel passie over de taal vertelt en elk woord uitlegt als je iets niet hebt begrepen.😃 Ik heb hierdoor heel veel nieuwe woorden geleerd.
Ook de accommodatie was “meraviglioso”. Goed verzorgd, superaardige verhuurster en ook heel erg aardig ontvangen. Alles zag er netjes uit en ik werd ook hier goed geholpen met mijn Italiaans. Een echte “italofiel” zal zich hier snel thuisvoelen.😊
Ik vond het zelfs zo leuk, dat ik er een woordenlijst van heb gemaakt en de nieuwe woorden allemaal in één woordenlijst heb verwerkt, die ik nu voor de volgende vakantie in Italië aan het leren ben👇😜

Era una vacanza indimenticabile e raccomandabile 👍.
Grazie mille😊
Paolo

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa