Salerno Luci d'Artista
al 32 jaar de Italië specialist

Vier Nieuwjaar in Salerno!

Vier Oud & Nieuw in Salerno met leuk programma

De taalschool Accademia Italiana in Salerno presenteert een speciaal Italiaans programma tijdens de nieuwjaarsperiode!
Het nieuwjaarsprogramma combineert een taalcursus Italiaans met fantastische culturele activiteiten en excursies en zo leer je de schoonheid van Campania ontdekken en waarderen, terwijl je geniet van de festiviteiten rond nieuwjaar in Salerno, de hoofdstad van het Luci D’Artista Lights Festival.

foto Massimo Pica

Programma van 1 week
van 27 december t/m 21 januari 2022

• 1 week Italiaanse taalcursus 27 december – 31 december 2021
• Oriëntatie
• Halve dag stadsrondleiding door Salerno onder ‘LUCI D’ARTISTA Lights festival’
• Halve dagexcursie naar AMALFI
• Speciaal bezoek van een halve dag met proeverij aan de Mozzarella-fabriek
• Seminar: “Kerstrecepten”
• Halve dagexcursie naar PAESTUM
• Nieuwjaarsfeest en lunch op school
• Dagexcursie naar Pompeii

SPECIALE PAKKETPRIJS: € 550

Pakketprijs is inclusief cursus Italiaans, didactisch materiaal, inschrijfgeld, activiteiten, rondleidingen, excursies en seminars zoals hierboven vermeld.
Accommodatie in “comfort” appartementen, hotels en gastgezinnen is beschikbaar tegen extra kosten (zie Salerno).

Programma van 2 weken ook mogelijk:
van 27 december t/m 8 januari 2022

Bekijk pdf van het Nieuwjaarsprogramma 1 week of 2 weken in Salerno

Bekijk een video van het Nieuwjaarsprogramma in Salerno!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 45 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa