Salerno Luci d'Artista
al 34 jaar de Italië specialist

Vier Nieuwjaar in Salerno!

Vier Oud & Nieuw in Salerno met leuk programma

De taalschool Accademia Italiana in Salerno presenteert een speciaal Italiaans programma tijdens de nieuwjaarsperiode!
Het nieuwjaarsprogramma combineert een taalcursus Italiaans met fantastische culturele activiteiten en excursies en zo leer je de schoonheid van Campania ontdekken en waarderen, terwijl je geniet van de festiviteiten rond nieuwjaar in Salerno, de hoofdstad van het Luci D’Artista Lights Festival.

foto Massimo Pica

1-weeks Nieuwjaarsprogramma
van 31 december 2022 t/m 7 januari 2023

• 1 week Italiaanse taalcursus van 4 lessen per dag
• Dagexcursie naar AMALFI
• Halve dag stadsrondleiding door Salerno onder ‘LUCI D’ARTISTA Lights festival’
• Halve dag bezoek met proeverij aan een Limoncello-fabriek
• Halve dagexcursie naar Pompeii
• Seminar over “Kerstrecepten” en een wijnproeverij
• Dagexcursie naar PAESTUM
Optioneel: diner op Oudejaarsavond (dit diner op 31 december is tegen extra betaling).

SPECIALE PAKKETPRIJS: € 580

Pakketprijs is inclusief cursus Italiaans, didactisch materiaal, inschrijfgeld, activiteiten, rondleidingen, excursies en seminars zoals hierboven vermeld.
Accommodatie gedurende 7 nachten in “comfort” appartementen tegen extra kosten (zie details bij cursussen in Salerno). En hotels en gastgezinnen op aanvraag.

Bekijk een video van het Nieuwjaarsprogramma in Salerno!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa