De cursus in Lucca bij Centro Koinè was weer helemaal geslaagd. Dat kwam niet in de laatste plaats door docente Elena, die ik nog van vorig jaar kende. Ze is een vrolijk en warm persoon en weet goed in te spelen op de verschillen in kennis en interesses van de cursisten waardoor het nooit saai of te moeilijk wordt.
Gelukkig had de school de inhoud van de lessen aangepast zodat we niet, zoals vorig jaar, twee weken precies hetzelfde programma kregen (weliswaar met verschillend materiaal, maar toch). Ik trof het ook met mijn medecursisten. In grotere en kleine subgroepjes hebben we o.a. Pisa bezocht en zijn we in Lucca gaan eten in restaurantjes die door Koinè waren aanbevolen. Daarbij was Lucca nog steeds hetzelfde relaxte en charmante Middeleeuwse/Renaissance stadje van afgelopen jaar. Ook al komen er steeds meer toeristen, doordat het zo goed als verkeersvrij is blijft het een aangename omgeving om in rond te dolen en te verblijven.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa