Automatische concepten

Heb in mei 2 weken in Todi cursus gevolgd en verbleef aldaar bij een gastgezin. Het was helemaal fantastisch, werkelijk een bijzondere ervaring in de ruimste zin van het woord. Goede en duidelijke informatie van jullie kant. Trein vanaf Roma Fiumicino aeroporto naar Todi is qua tijd geen aanrader. Terug met directe bus was veel praktischer (minder avontuurlijk dat wel). Erg leuk gastgezin (prima onderkomen, heerlijk eten, aangenaam gezelschap). Prima les op school (methodiek uitstekend, veel geleerd, leuke medecursisten).
Todi was een prachtig en gezellig stadje (leuke restaurants en gelateria’s) en een perfect uitgangspunt om (met de trein) te reizen naar Perugia & Assisi. Heb ervaren als je de taal een beetje spreekt je zó een gesprek kunt aanknopen en dat de Italianen er veel bewondering voor hebben dat je helemaal uit NL naar la bella Italia afreist om de taal ter plekke te leren. Het was ook prachtig zomers weer hetgeen de feestvreugde verhoogde. Resumerend een heerlijk tijd waar ‘k met veel plezier op terugkijk.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa