Automatische concepten

Nog geen dag terug vanuit Sardinië maar ik zou zo het vliegtuig weer instappen om terug te gaan naar Cagliari.
Ik ben in totaal 6 weken geweest, waarvan ik 5 weken op de taalschool in Cagliari heb gezeten. Via de school kon ik kiezen uit een aantal appartementen en ik heb er eentje uitgezocht die midden in het centrum staat, waar ik heel erg blij mee was.
De school is klein, weinig studenten in een klas, dus je krijgt veel aandacht en leerzame lessen op maat.
Maura en alle leraressen zijn erg professioneel, enthousiast en behulpzaam en mede door hen was het een geweldige ervaring!
Cagliari is een gezellige stad en het grote strand Poetto is makkelijk te bereiken. In het centrum zijn veel restaurantjes en barretjes en genoeg vertier elke avond. Ook bij de beachclubs bij Poetto is vanalles te doen.
Genoeg bezienswaardigheden in de buurt qua musea en vanaf “Castello” heb je een prachtig uitzicht over de stad en kun je ook nog eens heerlijk eten.
Prachtige stranden langs de gehele zuid-kust die je middels een excursie kunt bekijken of heel makkelijk per bus of trein kunt bereiken. Je kunt ook een excursie doen om te zeilen of windsurflessen nemen.
Kortom….ik ga er zéker nog een keer terug en ik kan het iedereen aanraden!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa