Automatische concepten

Op zaterdag 1 september heeft mijn man me tot bij de familie Rossini gebracht.
Na een korte kennismaking met Franca en Franco is hij vertrokken en begon voor mij een week met vooral veel nieuwsgierigheid. Hoe zijn de mensen waarbij ik logeer? Zal ik het eten lusten? Wie zal mij les geven en hoe? Ga ik mij wat verstaanbaar kunnen maken? Ga ik hen verstaan? Enz…
Een week waar je in het begin toch wat onzeker bent maar wanneer je merkt dat die mensen gewoon zijn van met zoveel andere nationaliteiten om te gaan ben je snel gerust gesteld.
Het was een interessante week, een goed verblijf, vriendelijke mensen en lekker eten.
Ik had een aparte badkamer met toilet en een gezellige kamer waar ik me kon ontspannen en goed heb geslapen.
De lessen werden zeer goed gegeven, op een boeiende manier en met veel geduld.
Na een intensieve en leerrijke week voelde ik me meer zelfverzekerd en ik vind het voor herhaling vatbaar. Het is een goede manier om een taal te leren en om motivatie te vinden en er thuis verder aan te werken.
Alles was goed geregeld!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa