al 34 jaar de Italië specialist

Studeer mode, kunst of design in Italië

Ga studeren in Milaan of Rome, de internationale hoofdsteden van cultuur, kunst, design en mode! Hier leer je in de praktijk van professionals, werk je mee aan real-world projecten en heb je unieke stagemogelijkheden.
Alle programma’s worden in het Engels aangeboden!
Aan NABA en Domus Academy studeren internationale, gemotiveerde studenten, wellicht jij ook binnenkort?

NABA

NABA (Nuova Accademia di Belle Arti) is de grootste en meest vooruitstrevende academie voor mode, kunst en design in Italië. Het is een internationaal georiënteerde universiteit met erkende Engelstalige opleidingen.
NABA heeft twee campussen: een campus in de historische wijk Navigli in Milaan en een campus in de artistieke wijk Ostiense in Rome!
Lees meer…
Zoek je alleen een zomercursus? Lees meer bij NABA Summer courses.

DOMUS ACADEMY

Domus Academy is gevestigd in Milaan op dezelfde campus als NABA.
Het is één van de meest prestigieuze, internationale postgraduate designscholen in de wereld en biedt 1-jarige masters in het Engels aan. DA-studenten komen vanuit de hele wereld.
DA is uitgeroepen tot één van de Top Designscholen in Europa door “Business Week” en door “ID Magazine” tot één van de TOP 10 Designscholen ter wereld!
Lees meer…

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa