al 34 jaar de Italië specialist

Kookles tagliatelle con ragù

Kookexperience in Rimini

Emilia-Romagna is beroemd om zijn “tagliatelle con ragù” en is dé plek voor liefhebbers van lekker eten en drinken.
De school in Rimini organiseert organiseert veel leuke culturele en gastronomisiche activiteiten en zo ook een kookexperience in een luxe boerderij uit 1556, Palazzo Guidi, bij Rimini.
Er worden ook kooklessen gegeven over “piadina” maken.

Cursus “pasta al mattarello”: leer verse tagliatelle met ‘ragù’ maken

Een les van 2-3 uur inclusief proeverij van het bereide gerecht + wijn vanaf 16.00 uur kost € 120.

Cursusdata 2022

20/01, 03/02, 24/02, 12/03, 13/04, 12/05, 09/07, 20/08, 19/10, 03/11, 24/11, 07/12.

Ook paardrijden mogelijk

Een paardrijtocht maken is ook mogelijk naast de kookexperience.
De totaalprijs is dan: € 160.

Nog een reden om naar Rimini te gaan: “Romagnoli” worden geroemd om hun hartelijkheid. Een vakantie in Romagna voelt als een warm bad!
Lees meer over de cursussen in Rimini…

Contact of inschrijven

Bel 06 53 47 48 63 of mail info@italstudio.nl

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa