Webinar “Il nome della rosa”

Il nome della rosa van Umberto Eco

Leraar Ugo van Studio Pensierini organiseert vrijdag 16 september weer een webinar over een interessant onderwerp. Hij weet altijd op boeiende manier te vertellen over de Italiaanse taal, literatuur en de invloed op de Italiaanse maatschappij. Ditmaal zal een “Umberto Eco deskundige” het woord voeren!

Wanneer: vrijdag 16 september 2022 vanaf 19.00 uur (duurt ruim een uur)

“Il nome della rosa” van Umberto Eco

“De naam van de roos” (1980) is een boek dat door een groot aantal lezers, zowel in Italië als daarbuiten, gelezen kon worden, zonder aan complexiteit in te boeten.
Voor deze gelegenheid heeft Ugo Davide W. Pairone, uitgever en docent, uitgenodigd om ons te vertellen over de tekst en de wereld die de auteur ons wil vertellen. Dit alles uitgaande van het verhaal van een figuur als Umberto Eco, uniek in het Italiaanse culturele panorama.

Over het webinar

Nieuw deze keer is dat het webinar zal worden gehouden door een kenner van Umberto Eco, Davide Pairone. Ugo zal zich natuurlijk bij hem aansluiten.
Het online seminar wordt in het Italiaans gegeven via Zoom.

Aanmelden

Meld je aan voor dit webinar door een email te sturen naar info@italstudio.nl en we sturen je de info voor deelname!
Kosten deelname webinar: € 15

Meer weten over de taalschool van leraar Ugo en de overige activiteiten? Lees verder…

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa