Ik heb 2 heerlijke weken gehad in Portico. De docente Monica van de cursus was goed en erg sympatiek. We hebben veel geleerd (il congiuntivo) en veel gelachen. De school heeft alles prima geregeld. Ulla en Mateo zijn ontzettend gastvrij en op een ongedwongen manier toch professioneel.
Ons verblijf in het Hotel “Al Vecchio Convento” is ons heel erg goed bevallen en de keuken is inderdaad erg goed. Wij komen al 25 jaar in Italië en nemen nooit halfpension. Het was voor ons dus een gok. Maar ik kan niet anders zeggen dan dat het allemaal prima in orde was.
Marisa is ontzettend gastvrij, Gianni kookt erg lekker en is erg aardig. Massimiliano is een leuke vent. Het was alsof we bij deze familie hoorden. We hebben gezellige avonden (eten, zingen en dansen) in de tuin gehad (met de dorpsbewoners), een verjaardag van een dorpsbewoner meegevierd, een kookcursus (ravioli gemaakt), een wijnproeverij gehad en een aantal uitstapjes gemaakt.
Wij zijn echt vol lof over deze school en hotel en zullen het anderen zeker aanraden. Wij weten ook zeker dat we er een keer teruggaan, al is het maar om iedereen weer even te zien en te genieten van de gastvrijheid en gezelligheid. Bedankt voor je tip.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa