Bij mijn aankomst op Tiberius voelde het meteen heel goed; prima sfeer en een gemoedelijk uitstralend gebouw. De dames achter de balie (Donatella en Monica) waren meteen super vriendelijk. Mijn niveau test was snel gemaakt: niveau nr uno. Ik begon echt vanaf nul en ben zo verbaasd, dat ik in 5 dagen zo verschrikkelijk veel geleerd heb, dat ik wat kan verstaan en wat kan spreken. Ik voel me dan ook zeer rijk, dat dat gelukt is.
Ik wilde ervaren hoe het zou zijn om deze prachtige taal bij nul te beginnen en eens te kijken hoe ver 5 dagen “school” mij zou brengen. Door de fantastische lessen, die ik bij Italstudio heb mogen krijgen heb ik een briljante week gekend. Na mijn lessen van Donatella en Ilaria ging ik elke dag weer zeer serieus aan de studie en heb ik heel erg genoten van mijn vorderingen.
Complimenten wil ik graag geven aan het geweldige niveau van lesgeven; wat een fantastische leraressen heeft dit instituut. Volgens mij wordt er veel zorg aan het geheel besteed. Donatella en Monica houden er ook nog eens een supersfeer in, echt zo leuk!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa