Nu alweer een half jaar geleden heb ik de standaardcursus Italiaans gevolgd die ik had gewonnen op een studiebeurs. Het is me enorm bevallen! Echt een hele leuke, leerzame tijd gehad. Een korte opsomming van gebeurtenissen:
– Ik werd ingedeeld bij niveau 3
– Er ontstond meteen een goed contact met de medecursisten
– De docenten zijn héél goed. Heerlijk alleen in het Italiaans les. En wat een energie en passie.
– De uitstapjes naar bezienswaardigheden waren zeer boeiend. Het Mausoleum van Augustus, dat rare ronde bouwwerk kreeg in mijn ogen ineens een hele andere betekenis en begon helemaal te leven. Ik wist niet dat daar zo veel geschiedenis in stak!
– De oplevering van de kamer en de afspraak met de huurder liet enigszins te wensen over, maar over het geheel genomen was de verhuurder een aardige jongen en verliep het allemaal prima.

Ik mag wel zeggen dat ik mede dankzij jullie een plaatsingstoets Italiaans bij de ITV Hogeschool voor Tolken & Vertalen heb gehaald. Nu studeer ik Italiaanse vertaling!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa