Vera Herfkens: Het is een van die vakanties waarvan je als je thuis bent zegt: “was ik er maar weer”. Inderdaad het laatste dorp voor de hemel, zoals de titel van het boekje over Micciano zegt. Voor ons begon de hemel hier, met de fantastische gastvrijheid van Annet en Geert, het heerlijke eten en zelfs het bronwater halen ’s morgens vroeg is een feest!
Wat een luxe om buiten les te krijgen, koffie en lunch verzorgd en zelfs over het “pretprogramma” was diep nagedacht. Wat een schitterende omgeving met die oude plaatsjes. En dan de lessen van Andrea, wat een geweldige leraar. Veel geleerd en veel gelachen om eigen en andermans fouten.
Ellen Moons (Ellen heeft ook al een keer privé-lessen gevolgd bij Andrea in Bologna): De week in Micciano was een groot succes, schitterend huis, weer en omgeving en het belangrijkst Annet en Geert als de beste gastvrouw en heer die je kunt hebben!! Zalig gegeten en werkelijk alles wat ons hartje begeerde. Dat Andrea een fantastische leraar is, wist ik al en nu ook met 4 verschillende dames heeft hij ons Italiaans geleerd met veel humor en flair.
Annelies Fehres: Dank voor het fantastisch onthaal. Het was echt perfect!! Alles: huis, tuin, zwembad, eten, ambiance, leraar, wandeling, veel gesmuld, bovendien nog wat geleerd, wat wil je nog meer. Ik zal het zeker aanraden aan Italiëgangers. Zeker voor herhaling vatbaar!
Jetty van der Wansem: Het was heerlijk in “Podere Provinca”, in deze halfbewoonde wereld te zijn, waar het nog zo stil is, dat je het lawaai van de kikkers, krekels, zwaluwen en …nachtegalen kunt horen. Bedankt voor de goede verzorging, die veel meer dan professioneel was. En voor dit fantastische initiatief: Italiaanse les met uitzicht op Volterra! Onder de begeesterde leiding van “onze” Andrea 48.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa