Wij zijn uiterst tevreden over de cursus bij Andrea. Andrea (en ook zijn vrouw Daniella) zijn uiterst sympathieke en aangename mensen. De manier van lesgeven is ons zeer bevallen. Wij hebben op deze twee weken enorm veel bijgeleerd en ons niveau is duidelijk verbeterd. De eerste week (vijf uur les per dag + lunch) was best wel zwaar, maar we keken altijd uit naar de volgende dag.
De lunches bij Andrea thuis waren zowel zeer uitgebreid als zeer lekker. Andrea is ook een excellente gids bij de uitstappen die we met hem hebben gemaakt. Die twee weken les in Bologna zijn – spijtig genoeg – dan ook echt wel voorbijgevlogen.
De Bed & Breakfast die we hadden in Bologna (‘Bologna nel cuore’ van Maria Ketty Bonafini) was ook een absolute aanrader. Dit was voor ons het meest aangename verblijf dat we ooit in Italië hebben gehad. Maria Ketty is een enorm aangename gastvrouw die alles in het werk stelt om het haar gasten naar de zin te maken; de ligging in Bologna is ook ideaal. Samengevat is dit dus voor ons een zeer aangename en nuttige ervaring geweest. Wij kijken nu al uit naar een opfrissingscursus!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa