Eigenlijk kan ik heel kort zijn: ik heb een fantastische week gehad! Desi heeft mij zo ontzettend gastvrij ontvangen, heel bijzonder.
De ochtenden stonden in het teken van les: het was echt wat ik graag wilde. Dus hebben we een combinatie van grammatica, lezen en conversatie gedaan. Na de lunch bracht Desi mij naar het station. Ik ben alle middagen en de laatste zaterdag in Florence geweest. Vervolgens werd ik om 19u weer van het stationnetje opgehaald. Wat ik vooral heel nuttig vond, was het feit dat je echt de hele dag met Italiaans bezig bent en over heel uiteenlopende onderwerpen spreekt gedurende de dag. We hebben over het nieuws gesproken, kunst, eigenlijk over van alles. Het klikte gewoon erg goed. Ik kan het iedereen aanraden, vooral omdat het heel persoonlijk is en gericht op wat jij wilt. Ik kan werkelijk niets negatiefs bedenken over mijn verblijf. Kamer + badkamer waren prima en van de katten heb ik helemaal geen last gehad.
Ik heb genoten en vond het elke cent waard.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa