De school is goed georganiseerd, de 2 dames die de school runnen zijn enthousiast, goed bereikbaar en erg hulpvaardig met alles. Er worden veel activiteiten georganiseerd, vooral de zeiltocht (van 14-20 uur inclusief aperitief en kleine hapjes) is heel populair en ook leuk, gezellig en bijzonder. Elke maandag een aperitief bij een leuke bar (tegen betaling) zodat iedereen elkaar kan leren kennen, is ook leuk.
De cursus was goed, omdat het een kleine school is, is het niveau van een klas (3 niveaus in totaal) wel heel erg divers, dat is ook voor de docenten soms lastig. Omdat het voor mij vooral vakantie was, heeft mij dat absoluut niet gestoord, maar als je de taal op korte termijn snel en efficiënt moet leren kan ik me voorstellen dat dat soms frustreert.
De school heeft leuke en enthousiaste docenten. Ik vind dat zij (Sardijnen in het algemeen) ook erg ‘mooi’ en goed verstaanbaar Italiaans spreken, wat fijn is omdat je daardoor sneller goed kan luisteren en begrijpt wat er gezegd wordt. We hadden een heel fijn en best cool appartement op piazza Civica.
Al met al is Sardinië misschien niet de goedkoopste plek om op vakantie te gaan en Pintadera niet de goedkoopste school, maar ik ben echt erg enthousiast!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa