Bij deze laat ik je graag weten dat ik een fantastische week heb beleefd in Lucca! Koinè is een goed georganiseerd schooltje waar alles op rolletjes loopt. Mijn ‘huisbaas’ Federico was erg aardig en ik woonde midden in het oude stadje om de hoek van de school, een geweldige locatie.
Weet je nog dat ik eerst liever naar Bologna wilde? En dat je me dat afraadde omdat het er in augustus uitgestorven zou zijn? Ik ben achteraf heel erg blij met dat advies, want ik heb later met eigen ogen gezien dat je gelijk had.
Lucca was echt een goede keus! Ik deed die cursus natuurlijk maar één weekje, erg kort, maar zelfs in die week voelde het al alsof ik er woonde, omdat je door de kleinschaligheid snel mensen leert kennen: het bakkertje om de hoek, de mevrouw van de gelateria, etc. Ik voelde me er helemaal niet verloren en eenzaam (waar ik eerst een beetje bang voor was), maar meteen op m’n gemak. De mensen zijn vriendelijk, het is er veilig, rustig en overzichtelijk, geen hordes met toeristen en gewoon een heerlijk schattig stadje om in te verblijven.
Ik kan het iedereen aanraden om voor Lucca te kiezen.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa