Net thuis van een geweldige taalreis van vier weken in Alghero. De school Pintadera is een kleine school en de lessen die gegeven worden zijn erg leerzaam. Ik heb een hele leuke tijd gehad mede door de mensen die op die school werken. Ze zijn behulpzaam, vriendelijk en heel gastvrij. Ik had een eigen appartement midden in het centrum en dat is zeer aan te raden. Overal dichtbij zodat je ’s avonds ook nog gewoon het centrum in kan en niet ver hoeft te lopen in het donker.
Alghero zelf is ook prachtig. Vier weken daar was zelfs te kort, ik had nog wel langer kunnen blijven. De omgeving is prachtig en je kan er van alles doen. Ik heb zelf o.a. een keer een auto gehuurd, surfles genomen, een boottocht gemaakt en ik ben naar ‘grotte di Nettuno’ geweest. Ook het strand ‘la Pelosa’ in Stintino is geweldig! Zo mooi,zo blauw…het leek wel een tropisch eiland! Kortom,een onvergetelijke taalreis en als je gaat……wil je er het liefst nooit meer weg!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa