In mei heb ik Italiaanse lessen gevolgd in Perugia bij Comitato Linguistico. Ik heb er de tijd van mijn leven gehad. Het was een geweldige ervaring. Wat een leuke school, wat een leuke mensen en leraren en wat organiseerden ze veel.
Ik ben bijna 66 jaar, maar werd onmiddellijk opgenomen. De eerste dag werd ik heel hartelijk ontvangen en die hartelijkheid is gebleven. Bijna iedere dag was er iets lekkers in de pauze. Iedere dag werden uitjes georganiseerd en de lessen waren voortreffelijk. Ik heb in vier weken tijd erg veel geleerd. Mijn insegnanti waren Luca en Maria, geweldige mensen. Vooral Maria heeft mijn hart gestolen.
Ik hoop dat jullie de school een pluim willen geven namens mij. Ik kan een beetje vergelijken, want mijn dochter heeft ook in Italië Italiaanse lessen gevolgd en zij vindt dat ik erg veel geleerd heb na vier weken les. Ook Italstudio wil ik bedanken voor de goede bemiddeling.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa