We hebben een hele goede tijd gehad in Cagliari. Ik had les op C1 niveau en kreeg zowaar individueel kes. Mijn insegnante was zeer bekwaam, Barbara Demuru. De rondleiding door de stad was erg leuk. Ook de film middag was zeer geslaagd. De les waarbij we de tweede helft van de ochtend naar de overdekte markt San Benedetto gingen was ook erg leuk. Interactief en precies op maat gesneden. De andere activiteiten leken ook erg leuk, maar we wilden ook graag zelf dingen doen en hebben toen gekozen hier niet aan mee te doen. Het waren een trip naar een Nuraghi opgravingen. Naar het beschilderde dorp San Sperato en naar gekke kleine paardjes. Een wandeling ’s avonds een berg op. Verder waren de dames erg behulpzaam bij alles.
We hadden zelf via Airbnb een prachtig onderkomen gevonden in via Giardini 11, in het verlengde van de via San Giovanni, van een lerares economie op een liceo scientifico, (getrouwd met een Duitser) Elisabetta Giuso.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa