Automatische concepten

Afgelopen week heb ik de cursus gevolgd bij L’Italiano Porticando in Turijn. Het was een gevorderden cursus en het is me erg goed bevallen. Het groepje was klein (soms waren we met 2, soms met 3 leerlingen) waardoor ik zelf veel onderwerpen kon aandragen. Ik wilde bijvoorbeeld graag zakelijk Italiaans / taalgebruik voor op kantoor/werkomgeving, en toen heeft de docente daar extra lesmateriaal voor gezocht wat we behandeld hebben.
Het personeel van de school is heel vriendelijk en enthousiast en doet bijvoorbeeld af en toe gratis rondleidingen door de stad.
Turijn is een geweldig leuke en mooie stad, maar dat wist ik natuurlijk al. Het heeft nog steeds z’n imago tegen maar dat is echt onterecht. Er is veel te zien aan mooie gebouwen en pleinen, de rivier de Po met de groene heuvels en het uitgaansleven is super. Al met al ben ik zeer tevreden over de cursus en de school.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa