Automatische concepten

Afgelopen juli heb ik 1 week de cursus Italiaans voor beginners gevolgd in Lucca. Ik heb er heel goede herinneringen (en een uitgebreidere woordenschat) aan over gehouden. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
De organisatie van mijn reis door Italstudio was prima. Hoewel ik mij vrij laat opgaf, en Ingrid toen overigens zelf in Italië was, is aan al mijn wensen voldaan. Dank nog daarvoor, Ingrid!
Omdat ik maar één week gepland had, en overigens alleen reisde, had ik voorkeur voor een gastgezin. Dat bleek een goede beslissing te zijn geweest. Mijn gastgezin (hospita eigenlijk) was erg leuk en heel relaxed. Precies waar ik op gehoopt had. Ontbijtje samen en de rest van de dag was ik op mezelf. Goed, zo.
De cursus kon ook eigenlijk niet beter. Dat het klasje erg gezellig was, daar kon Koine natuurlijk niets aan doen. Dat was gewoon geluk. Maar het onderwijs zelf, en alle activiteiten vanuit Koine waren echt heel plezierig! Onze insegnante was bijzonder enthousiast en dat maakte het er allemaal nóg leuker op. Kortom, zowel Italstudio als Koine aanbevelenswaardig!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa