Automatische concepten

Ik heb in juli 3 weken doorgebracht in Bologna. De school was erg leuk; ik heb in best korte tijd ontzettend veel geleerd. De lessen waren inderdaad erg gericht op het aspect spreken, wat me zeer goed bevallen is en waar ik veel van geleerd heb. Elke les begonnen we (in een klas van 3 tot 5 studenten) met kletsen over de dag/weekend ervoor, in de pauze werd er volop gekletst met de medestudenten/docenten en aan het eind van de les werden er steeds veel gebruikte uitdrukkingen besproken, die onmisbaar zijn wil je goed Italiaans spreken. Ik kwam de school binnen met (min of meer) A1/A2, nu zit ik op B1. Over de school dus heel positief!
Over de accommodatie ben ik nog positiever; mevrouw Garagnani was echt ontzettend aardig en zorgzaam. Elke dag kreeg ik minstens 3 gangen (!) als avondeten, goed ontbijt en ze kon goed kletsen dus daar heb ik ook veel van opgestoken! Verder had ik een mooie kamer inclusief tv, wifi en een ventilator. Dus ik ben echt ’trattato con i guanti’ !

 

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa