Automatische concepten

Ik heb een week privéles in Bologna gedaan bij de school Centre Koine. Het was echt een hele leerzame week en hele aardige docenten.
Ik had les van 09.00 uur tot 13.00 uur met een pauze van 30-45 minuten halverwege. Tijdens de pauze gingen we gezellig met elkaar, ook de andere docenten en studenten van de school, wat drinken bij een bar in de buurt van de school.
Het lesprogramma mocht ik helemaal zelf ‘samenstellen’, dus ik mocht bepalen wat ik wilde leren. Van alles wat is het uiteindelijk geworden: grammatica oefeningen, luistervaardigheid, leesvaardigheid en conversatie.
Ik zou zeggen dit is echt een aanrader voor mensen die graag privéles willen op een gezellige, kleine school. ’s Middags ben ik er elke middag op uit getrokken, de eerste middag een rondleiding door een deel van Bologna onder leiding van een docent en de andere middagen ben ik zelf met de trein op pad geweest (wat overigens heel goed
te doen was en zeker weten niet duur). Ik ben o.a. in Ravenna, Ferrara en Parma geweest.
Kortom ik heb een geweldige week gehad in Bologna.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa