Automatische concepten

Zoals gevraagd nog een terugkoppeling hoe mijn ervaringen in Salerno zijn geweest. In 1 woord: TOP!

De stad zelf is heerlijk; veilig, weinig toeristen, dus veel kans om je Italiaans te oefenen, een mooi oud centrum met een doolhof van straatjes, alles betaalbaar en de mensen erg vriendelijk. En natuurlijk dichtbij de Amalfikust, vanuit Salerno hebben we mooie uitstapjes naar Capri en de Amalfikust gemaakt met de boot.

De school zelf is goed georganiseerd, centraal gelegen, met aardige en enthousiaste docentes. Les was in kleine klasjes met uitzicht op zee.

Het appartement waar ik zat lag iets verder van het oude centrum, maar nog prima op loopafstand. Het appartement was ruim opgezet, kamer basic maar voldoende, en de eigenaar heeft alles keurig uitgelegd.

Al met al kan ik Salerno zeer aanbevelen, vanwege de mooie combi van een mooie, veilige, niet-toeristische Zuid-Italiaanse stad met de Amalfikust om de hoek en een goed georganiseerde en sympathieke

taalschool!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa