Automatische concepten

Wil je in Italië zelf de taal leren, je laten verwennen op culinair gebied, hou je van de natuur en ben je niet uit op bruisende steden, in Portico di Romagna vind je het recept. Portico di Romagna, een lieflijk dorpje op de flanken van de Apennijnen.
Il Vecchio Convento, een albergo, die gerund wordt door één grote familie, waarvan een ieder voortdurend in de weer is om hun gasten te verwennen.
Een schooltje waar enthousiaste insegnantes con passione e divertimento inhoud geven aan “un passo avanti”, welke iedere student die hier komt graag wil maken. Feestelijke ontbijten, cena molto diversa e molto buona en een hartelijkheid van iedereen die daar woont en werkt. Boeiende lessen die op en top verzorgd waren en waar ook aan de koffie was gedacht. Een giro in de omgeving, kooklessen in het hotel en uitstapjes naar mooie plekjes.
Het zijn de ingrediënten van een fantastische week in Italië, waar wij deel van waren. Waar vind je een gastvrouw en een James, die je ‘s morgens om 06.15 uur staan uit te zwaaien? En een gastheer, die je goed gemutst, in alle vroegte, naar het vliegveld rijdt ? Het staat in onze herinnering als een mooi cadeau, waarin de uitbundige lach van Marisa nog lang zal doorklinken.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa