Automatische concepten

Ik ben heel tevreden over het Comitato linguistico in Perugia. Het is een kleine school met heel sympathieke en ervaren docenten en administratieve krachten. Ze zijn heel hulpvaardig bij het beantwoorden van vragen en zoeken naar oplossingen. Er worden ook leuke naschoolse activiteiten georganiseerd. De studenten hebben heel verschillende leeftijden. De jongste was 19 en toen ik er was waren er maar liefst 5 gepensioneerden.
Plaatsing in een goed niveau klas was voor mij moeilijk, er ontbraken studenten van mijn niveau waardoor ik de eerste week in een té hoog en de tweede week in een té laag niveau klas zat, maar ik heb evengoed flink wat Italiaans erbij geleerd.
Mijn huisvesting bij mevrouw Tumiati was zeker goed, erg goedkoop en er kwam ook nog om de paar dagen iemand poetsen wat voor mij niet eens had gehoeven.
U natuurlijk ook heel erg bedankt voor de bemiddeling en de informatie die u me gegeven heeft.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa