Automatische concepten

De afgelopen 2 weken heb ik in Siena gebivakkeerd. En het was G-E-W-E-L-D-I-G !!
De school Leonardo da Vinci is een geweldige school waar ze alles voor de leerlingen doen en ondernemen.
Zou waren der leuke excursies en leuke middaglessen over de taal en de historie van Siena.
Het is een leuke en goede ervaring om Italiaans te leren. Het afgelopen jaar heb ik ook Italiaans geleerd aan de volksuniversiteit in Rotterdam. Maar heb voor me gevoel in deze 2 weken meer geleerd dan in 20 weken volksuniversiteit.
Jullie schrijven voor dat minimaal 2 weken beter is en daar sluit ik me zeker bij aan. Want bij mij in de klas zat een Amerikaanse vrouw en die bleef maar 1 week. En dan is het die eerste week toch nog even wennen, omschakelen en dat soort dingen, dan kan je er nog niet alles eruit halen wat er in zit.
Siena zelf, is een mooie, niet al te grote stad. Waarbij alles binnen handbereik is.
Mijn verblijf was goed, ik deelde het met 3 japanners. Ik had een mooie 2-persoonskamer met privébadkamer, maar het appartement was een niet al te schone stinkende plek. Dat kwam meer (naar mijn idee) door de dingen die daar werden gekookt en de geur bleef daar hangen. Ik zelf was niet veel in het appartement, dus veel last had ik er niet van.
Al met al, het was een geweldige ervaring die zeker nog een keer ga ondernemen.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa