Automatische concepten

Lessen volgen aan Idea Verona is heel erg leuk en van Italiaanse koffie wordt iedereen gelukkig.
De cursus is intensief en goed. Goede en sprankelende leraren en een informele sfeer. Goede uitdagingen om zelf Italiaans te praten. De cursisten zijn van velerlei nationaliteiten. En dat in de fantastisch mooie oude stad, die toch heel levend is. Fantastische mooie pleinen (Piazza Erbe, Piazza dei Signori, waar je ook leuke restaurants  kunt vinden). Vele mogelijkheden om culturele rondleidingen te krijgen (ook via de school).
Verder de mogelijkheid tot het bijwonen van een opera en toneel (Romeo en Giulietta) in de openlucht, restaurants, terrassen, winkelen. Geweldig gelegen in de Valpolicellastreek en vlak bij het Gardameer. Wij zijn nog Valpolicella en Amarone gaan proeven bij een nabij gelegen wijnhuis, met een conversatie in het Italiaans natuurlijk!

 

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa