Automatische concepten

In april ben ik drie weken in Bologna bij Centro Koine geweest. Ik vond het geweldig. De school was kleinschalig met leerlingen, jong en oud van over de hele wereld. Ik zat zelf in een klas met twee wat oudere Amerikaanse stellen. De tweede week kwam hier nog een Engelsman bij.
Na school gingen we soms nog samen lunchen of spraken we later af om nog wat te drinken. Per week waren er drie activiteiten te doen. Dit was een goede manier om met andere studenten in contact te komen. De leraren waren allemaal jonge mensen en heel spontaan. Vooral mijn leraressen Lucia en Jolanda waren kanjers!
Ook mijn kamer bij Maria Crapis was super. Een mooie ruime kamer en Maria was heel aardig. Het was op ongeveer een kwartiertje lopen vanaf het centrum. Kortom ik heb het heel erg naar mijn zin gehad. Een goede combinatie van een taal leren, een stad bezoeken en mensen te ontmoeten. Wie weet, ga ik het nog een keer doen. Heel erg bedankt!

 

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa