Automatische concepten

Rennie en ik zijn inmiddels anderhalve week thuis na een fantastische studiereis in Cagliari!
We wilden je even laten weten dat we enorm genoten hebben! Ons appartement in de via Barcelona was prima; alles wat we nodig hadden, zelfs meer dan dat, was aanwezig en de ligging was perfect! Veel restaurantjes in de buurt, de haven dichtbij en op 10 minuten loopafstand van school.
En die school….wat hebben wij leuke lessen gehad! Bijna elke dag begonnen we met conversaties in een barretje onder het genot van een cappuccino, daarna kregen we op school nog wat grammatica. We zijn,  met opdrachten mee, naar een winkel geweest waar streekproducten werden verkocht en bespraken die opdrachten naderhand op een terras! De school had een tour door de stad verzorgd en een filmmiddag; erg leuk!
Rennie en ik hadden het geluk dat er een Duitse medestudent was met een huurauto en met haar bezochten wij 3 prachtige stranden en het natuurpark waar de flamingo’s te zien waren!
Wat hebben we weer mooie herinneringen gemaakt in de fijne, gemoedelijke, mooie stad Cagliari.
We zien uit naar ons 10-jarig jubileumreisje volgend jaar!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa