Automatische concepten

Wat is Scuola Leonardo Da Vinci Rome een heerlijke plek om Italiaans te leren!
Dit is de derde keer in een jaar dat ik heb gekozen voor Scuola Leonardo Da Vinci, waarvan twee keer een periode in Rome en een periode in Florence.
Mijn voorkeur gaat uit naar Rome omdat ik wederom heb ervaren hoe deze school een hele fijne, professionele, toegankelijke sfeer uitdraagt.
Dit begint eigenlijk al met een klein welkomstwoord van Massimo aan de de nieuwe studenten. Heel kort worden er een paar dingen aangestipt maar het geeft meteen ook een gevoel van welkom.
Het lerarenteam is leuk. Paola die ik nu bijna 3 weken heb gehad is zeer betrokken bij haar studenten, geduldig, kritisch, legt alles enorm goed en begrijpelijk uit en weet je te motiveren in de pittige weg van B2 naar C1. Ik heb dit ook als compliment aan school vermeld.
Verder de boeken en het studiemateriaal zijn praktisch , duidelijk en hebben leuke , interessante thema’s.
Ik heb dit keer weinig gebruik gemaakt van de andere activiteiten van de school, met uitzondering van de culturele bezoeken, die echt fantastisch zijn. De lerares die dit doet vertelt zo duidelijk en bevlogen.
Kortom 4 weken Rome was een succes en heeft mij de nodige verdieping gegeven om weer verder te gaan.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa