Automatische concepten

Net als twee jaar geleden heb ik in mei voor een week een cursus Italiaans gevolgd bij het Centro Koine in Bologna. Ik zit na jaren les in Nederland en zo nu en dan in Italië, op een hoog niveau en dat wordt hier in Bologna uitstekend ingevuld. Ik had maar een medecursiste, één Engelse studente Italiaans die voor haar studie een half jaar in Italië verbleef. We voerden samen met de docenten heel wat interessante gesprekken tijdens de les. De informatie over Italie van de docenten vind ik een van de leuke dingen van zo’n cursus in het land zelf. Door de omvang van het clubje kwam ik veel aan het woord, dus oefenen met spreken heb ik daar gelukkig uitgebreid kunnen doen. De docenten die we gehad hebben voelden ons respectievelijke niveau en interesses goed aan. Dat was ook heel stimulerend.
Er waren in die week drie excursies: Apulische hapjes eten, de Torre degli Asinell in het centrum beklimmen en een wijnproeverij in een enoteca.
Ik logeerde in de zelfde lichte en ruime kamer bij Giorgia net als in 2017. Daar had ik om gevraagd en er was gelukkig gehoor aan mijn verzoek gegeven. De dames van het secretariaat waren ook verder heel vriendelijk en behulpzaam, net als de docenten.
Kortom, ik ben heel tevreden over mijn cursus bij Centro Koine Bologna en het verblijf, net als de vorige keer. Bedankt voor het bemiddelen.

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa