Ik wil jullie nog even laten weten dat ik een hele fijne tijd op Sicilië en in Taormina heb gehad. Babilonia is idd een hele goede school met echt persoonlijke contacten naar iedereen. Ook het appartement was van alle gemakken voorzien.

Bovendien was ik onder de indruk van de manier van lesgeven van docent Stefano die alle deelnemers elke ochtend de héle lestijd actief aan het werk hield, met onder andere spreek- en luisterteksten (vaak gerelateerd aan zowel de Italiaanse als Siciliaanse cultuur), het in duo’s bespreken van teksten, rollenspelen, discussies en natuurlijk na die twee lesuren grammaticale verdieping met opdrachten en oefeningen. Waarbij alle ruimte was voor veel plezier en gelach.

Ik hoop binnen niet al te lange tijd weer bij jullie aan te kloppen voor weer een vervolgcursus in Italië. Want dat is toch echt heel anders dan een taalcursus in Nederland. Bedankt weer voor alles en hopelijk tot gauw!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa