diverse deelnemers

Angelina
Het was zeker een boeiende lezing, duidelijk uitgelegd. Ik kon het helemaal volgen. Ook fijn dat er geen Nederlands werd gesproken. Zo wordt je gedwongen de taal te gebruiken.
Ik ben geïnteresseerd in het pakketaanbod, zeker om het een jaar te proberen of ik zelf de discipline kan opbrengen om alles te doen.

Henriëtte
Het was inderdaad een erg leerzame en leuke les Dante afgelopen keer. Complimenten aan Ugo en aan jullie organisatie!

Bert
Ik heb erg genoten van Ugo’s Dantepresentatie! Het was perfekt te volgen, dankzij zijn langzame en goed gearticuleerde uitspraak en het feit dat hij begrippen soms met andere woorden verduidelijkte. En natuurlijk werd eea ook ondersteund door de slides. Dit alles gecombineerd met zijn enthousiasme en bevlogenheid en het interessante onderwerp maakten dit tot een mooie belevenis.

Yvonne
Ontzettend leuk webinar en ik ben echt onder de indruk van Ugo’s style en manier van les geven.

Peggy
En of ik genoten heb van de webinar over Dante! Ik was naarstig begonnen te noteren, tot op het moment dat Ugo zei dat we de slides konden bekomen, vanaf dat moment heb ik niet meer genoteerd, enkel nog maar genoten.

Annemieke
Ik vond deze webinar over Dante erg inspirerend: uiteraard om de Italiaanse taal weer te mogen horen en zeker uit de mond van een native-speaker!  En verder was de inhoud van zijn les ook heel interessant, het ging veel meer leven voor me. Ik krijg behoefte om eea uit te zoeken over dit onderwerp!

Clelia
Ieri sera ho seguito il webinar su Dante e mi è piaciuto. Ugo è molto bravo a spiegare la Divina Commedia in modo chiaro e non difficile da seguire.

Marjan
Ik vond het ook heel boeiend. En wat vertelt Ugo boeiend. Inderdaad heden en verleden bij elkaar brengen. Ik wist niet veel over la Commedia maar nu zeker meer.

Anneke
Ik heb genoten van het webinar van Ugo Coppari, hij praat heel duidelijk en hoewel ik niet heel gevorderd ben (dit jaar begonnen niveau B1) kon ik het toch grotendeels volgen.

Irene Lenders

Ugo is een gedreven en creatieve docent met een duidelijke opvatting van wat talenonderwijs moet zijn: een taal leer je door middel van de vaardigheden schrijven, lezen, spreken en luisteren én door je te verdiepen in de cultuur van een land. Het is een plezier om met Ugo samen te werken.

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa