al 34 jaar de Italië specialist

20% Korting NABA Summer courses

NABA Summer Courses 2022 en het Two cities, double experience programma zijn terug!

NABA lanceert de Summer Courses 2022 om studenten een beknopte versie van de belangrijkste elementen van de knowhow van de Academie te bieden, een compleet overzicht van de huidige trends binnen visuele en toegepaste kunstdisciplines en markten, evenals de kans om te experimenteren met relevant project-gebaseerd werk, met een focus op het culturele en artistieke panorama van Milaan en Rome.

20% Early Bird korting bij aanmelding vóór 14 februari

Van juni tot augustus presenteert NABA in zowel Milaan als Rome intensieve cursussen en experiences van twee weken op het gebied van communicatie en grafisch ontwerp, ontwerp, modeontwerp, mediaontwerp en nieuwe technologieën en beeldende kunst. Studenten krijgen de kans om in de bloeiende creatieve gemeenschap van Italië te duiken door musea, bedrijven, instellingen en ontwerpstudio’s te bezoeken. Onder begeleiding van bekwame Italiaanse en internationale professionals zullen ze mode- en designtrends verkennen, leren hoe ze creatieve ideeën kunnen onderzoeken en presenteren.

Two cities, double experience-programma

Tegelijkertijd lanceert NABA het Two cities, double experience-programma om studenten de mogelijkheid te bieden om de ervaringen van de campussen van Milaan en Rome te combineren in een twee weken durende cursus, dit jaar gericht op Fashion Design Area.
Studenten brengen de eerste week door in Rome en de tweede week in Milaan, waar ze de unieke kunst, cultuur en levensstijl van beide steden ontdekken.

Meld je vóór 14 februari 2022 aan om 20% korting te krijgen voor de zomercursussen op de campus van Milaan en op de campus van Rome, en voor het Two Cities, Double Experience-programma dat de ervaringen van de campus van Rome en Milaan combineert.

NABA is een geaccrediteerde academie voor Kunst, Mode en Design met internationale studenten van ca. 80 verschillende nationaliteiten!

Lees verder bij NABA Summer Courses…

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa