Valentijn aanbieding

Valentijn aanbieding online lessen

Verliefd op de Italiaanse taal?

Verliefd worden is geweldig, het maakt niet uit op wie of wat: een man, een vrouw, een schilderij, een land, een kunstenaar, een muziekstuk … en waarom niet? De Italiaanse taal!
Om Valentijnsdag te vieren hebben we een aantal aanbiedingen bedacht om je “verliefd te laten worden op de Italiaanse taal” ❤️.

Maak gebruik van een valentijn-aanbieding en verras je geliefde of jezelf met een online taalcursus Italiaans!

Valentijn aanbieding van Leonardo da Vinci

De aanbieding geldt voor de online klassen en (duo-)lessen Italiaans van de Leonardo da Vinci scholen in Rome, Florence en Milaan!

Prijzen online-klassen Italiaans  

  • online groepscursus van 3 uur les dag (ma-vrij)
    €120 per week i.p.v. €150
  • online part-time lessen van 2x 1,5 uur per week
    €250 voor 8 weken i.p.v. €290
  • online duo-lessen (2-op-1) voor 2 personen samen
    €190 voor 5 online duolessen i.p.v. €380

En je betaalt slechts € 30 inschrijfgeld (i.p.v. €70) van de Leonardo da Vinci school (12 maanden geldig voor LdV).
Lessen kunnen in de ochtend, middag of begin avond.
N.B. Aanbieding is geldig t/m 15 februari 2021, maar je kunt binnen 12 maanden starten!
Lees hier details over de online lessen!
Meld je aan t/m 15 februari en ontvang de kortinginfo@italstudio.nl

Ook interesse in kunst en cultuur?

Heb je trouwens ook interesse voor kunstgeschiedenis, mode, cultuur en actualiteiten, wijntoer, wijn & gastronomie, literatuur, grammatica, film en theater, opera en muziek?
Kijk eens bij onze online seminars gegeven door professionele Italiaanse docenten. Lees meer over deze online SEMINARS….

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 45 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa