Valentijn aanbieding

Verliefd op de Italiaanse taal?

Verliefd worden is geweldig, het maakt niet uit op wie of wat, dus waarom niet op de Italiaanse taal. Om Valentijnsdag te vieren hebben we een aantal aanbiedingen bedacht om je “verliefd te laten worden op de Italiaanse taal” ❤️.

Maak gebruik van een valentijn-aanbieding en verras je geliefde of jezelf met een taalcursus Italiaans!

3 Valentijn-aanbiedingen van Scuola Leonardo da Vinci

Geldig voor de Leonardo da Vinci scholen in Rome, Florence, Milaan, Turijn en Viareggio!

 1. Boek één week standaardcursus van 20 lessen (kies zelf de stad en periode)
  € 190 voor 1 week i.p.v. € 295 (inschrijfgeld inbegrepen)

 2. Boek “Giro d’Italia” cursus en combineer 2-4 steden naar keuze
  € 340 voor 2 weken i.p.v. € 450
  € 510 voor 3 weken i.p.v. € 640
  € 680 voor 4 weken i.p.v. € 750
  (inschrijfgeld is inbegrepen)

 3. Boek online-klassen Italiaans:  
  online part-time lessen van 2x 1,5 uur per week
  € 250 voor 8 weken i.p.v. €320 (inschrijfgeld inbegrepen)

N.B. Boek uiterlijk 14 februari 2022 en start binnen 12 maanden!

N.B. Alle details over de cursussen vind je bij de betreffende scholen in:
Rome, Florence, Milaan, Turijn en Viareggio!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa