Le Marche
al 34 jaar de Italië specialist

Studiereis in de Marken

“Viaggio in Italiano” studiereis in Le Marche

Tijdens de “Viaggio in Italiano” studiereis in Le Marche neemt leraar Ugo je mee naar Le Marche, een regio die een rustige schoonheid verbergt en waar je geen massatoerisme treft.
Het thema van deze studiereis is “leer Italiaans en laat je verbazen”! Zo leer je op verrassende wijze zowel de geschiedenis als de keuken, levensstijl en artistieke werken van Le Marche.
Ugo heeft alles voor je georganiseerd: de begeleiding en lessen, de logies, maaltijden en het vervoer tussen de locaties in de Marken.
Volgende cursusdatum: 5-11 september 2022
Er is nog plek voor 1 deelnemer, dus geef je snel op!
Lees details programma bij ‘cursussen & prijzen’…
Vereist niveau: minimaal B1 (halfgevorderd of hoger)
Download Pdf brochure Viaggio in italiano nelle Marche 2022.

Info en opgeven: info@italstudio.nl


Pensierini Magazine

Wil je teksten lezen in gemakkelijk Italiaans?
In het Pensierini magazine van Ugo kun je de beste verhalen lezen die zijn cursisten geschreven hebben voor het blog, vergezeld van illustraties en wetenswaardigheden over de Italiaanse taal, cultuur en maatschappij. Het magazine is zo opgemaakt en geïllustreerd, dat het aangenaam leest en zo de studie van de Italiaanse taal vergemakkelijkt.
Geef je op en ontvang 4 nummers per jaar voor € 40.
Zie voor een impressie: Pensierini Magazine #10
Lees verder bij Studio Pensierini…..


Webinar op 17 juni om 19 uur over “Il Gattopardo”

Het eerstvolgende webinar is op 17 juni om 19 uur gaat over het boek “Il Gattopardo”: Het Italië en het Italiaans van Tomasi di Lampedusa.
Ugo is een gepassioneerde spreker, die elk onderwerp boeiend weet te vertellen in heel duidelijk en begrijpelijk Italiaans! Ditmaal spreekt hij over de schrijver Tomasi di Lampedusa en il Gattopardo!

Lees meer hierover in de brochure: webinars Pensierini of mail ons.

Geef je op per email: info@italstudio.nl


Aanbieding: 4 stagioni – Italiaans het hele jaar door

4 stagioni (4 seizoenen) is een cursuspakket van Studio Pensierini om je kennis van de Italiaanse taal en cultuur te verdiepen op een gemakkelijke en leuke manier, namelijk door naar de webinars te luisteren, het tijdschrift te lezen, te schrijven voor de blog en door middel van spreekvaardigheid. En jij bent degene die kan kiezen wanneer je dit wilt doen! Zo kun je 4 seizoenen lang met Italiaans bezig zijn.
Bovendien ga je door deze cursus te volgen, deel uitmaken van een gemeenschap van internationale cursisten die net als jij een passie hebben voor Italië.
Dit hele pakket wordt nu aangeboden voor heel 2022 voor € 100.

Lees verder bij Studio Pensierini…..


Nieuws

Ugo Coppari zal binnenkort zijn “boutique school” in Perugia open, voor kleine groepjes en privélessen.
Later meer hierover!

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa