al 34 jaar de Italië specialist

Black Friday aanbieding

Aanbieding online en fysieke lessen

Aanbieding is geldig voor cursussen Italiaans in klassen van de Leonardo da Vinci scholen in Rome, Florence, Turijn en Milaan!

SUGGESTIE: Je kunt ook een vriend of familielid een cursus Italiaans kado geven!

Keuze uit 3 opties:

2 weken Italiaans in online klas van 3 uur les per dag
€ 230 bespaar € 100

8 weken Italiaans in online parttime klas van 2x 1,5 uur pw
€ 230 bespaar € 90

1 week Italiaans in fysieke klas van 3 uur les per dag
€ 230 bespaar € 65

N.B.
Alle prijzen zijn inclusief inschrijfgeld en gebruik van Zoom lesplatform c.q. lesmateriaal.
Lessen kunnen in de ochtend, middag of begin avond.
De standaard klassen zijn van maandag t/m vrijdag (parttime klassen 2x per week).

Deadline: 26 november 2021


Black Friday aanbieding 2021
Black Friday aanbieding loopt t/m 26 november 2021

Lees meer over online lessen….

Deel dit artikel:    

Waarom Italstudio

Onze jarenlange ervaring met taal- en cultuurcursussen en opleidingen in heel Italië maakt het mogelijk om een degelijk en onafhankelijk advies te geven. Op deze website kun je veel informatie vinden, maar je kunt altijd bij ons terecht met je vragen!
Italstudio heeft ruim 50 bestemmingen verspreid over heel Italië: grote en kleine scholen (en bij leraren thuis), in dorpen en in steden, aan zee en in het binnenland. Juist door die grote diversiteit is er voor elk wat wils!
Alle taalscholen zijn zorgvuldig door Italstudio geselecteerd, maar ook bezoeken wij de scholen regelmatig! We kennen alle medewerkers persoonlijk en kunnen er op rekenen dat zij onze cursisten alle mogelijke medewerking verlenen, het is zelfs zo dat onze cursisten een streepje voor hebben! Alle docenten zijn native-speakers met een universitaire opleiding, die met veel enthousiasme en humor de Italiaanse taal en cultuur op hun cursisten willen overbrengen.
Een persoonlijke benadering en deskundig advies vinden wij zeer belangrijk. De site helpt zeker bij het maken van je keuze. Maar rekening houdend met leeftijd, persoonlijke wensen, studiedoel en budget streven wij ernaar een meer persoonlijk en eerlijk advies te geven. Zowel vóór, tijdens, als na je taalreis zijn wij je aanspreekpunt. Voor ons ben je geen nummer, je kunt ons altijd bellen, mailen of bezoeken (bezoek alleen op afspraak). Neem daarvoor contact met ons op.
Veel cursisten zijn zo enthousiast dat zij telkens weer een cursus bij Italstudio boeken! Ook krijgen wij veel nieuwe cursisten, die door tevreden oud-cursisten en docenten naar Italstudio verwezen zijn. Lees gerust de reviews om een idee te krijgen.
De laagste prijzen en transparant: Italstudio berekent géén kosten, ook niet voor de reservering van accommodatie of last minute boekingen. De officiële prijslijsten van de scholen zelf zijn bepalend. Dit betekent dat je geen enkele toeslag betaalt, anders dan bij veel andere organisaties, ontvangen Italstudio-cursisten vaak zelfs extra korting!
Italstudio - Colosseum in Rome
Italstudio - Toren van Pisa